Klusbedrijf Nuenen

06 28973249

info@klusserviceeindhoven.nl

Een klusbedrijf vinden in Nuenen

Bij Klusservice Eindhoven bent u aan het juiste adres als u een klusbedrijf in Nuenen en omstreken zoekt. Wij hebben vele jaren ervaring met het uitvoeren van een groot aantal verschillende klussen in en om het huis en komen graag bij u langs om ook voor u een klus goed en grondig uit te komen voeren. Heeft u een klus in huis die daar al een tijdje ligt maar waar u niet toe komt? Of heeft u een klus waar u zelf het gereedschap niet voor heeft? We staan klaar om bij u langs te komen en deze klus voor u uit te voeren. Het maakt hierbij niet uit of het hier om een grote of een kleine klus gaat.

Het klusbedrijf voor Nuenen en omstreken

Klusservice Eindhoven is voor een groot aantal verschillende klussen in te schakelen. We kunnen bijvoorbeeld voor u zorgen dat die plinten geplaatst worden. Ook kunnen wij een stopcontact vervangen, een deur repareren, tegels vervangen, nieuwe kozijnen aanbrengen, een gordijnrails of schilderij ophangen of nieuw voegwerk aanbrengen. Daarnaast staan wij ook klaar om een lekkage te verhelpen, of in uw badkamer aan de slag te gaan. We draaien onze hand er niet voor om om bijvoorbeeld bij u een douche te vervangen door een bad, of andersom! Wat voor klussen u ook binnen of buiten het huis heeft, wij zijn uw beste keuze om dit uit te voeren.

Eenvoudig een klusbedrijf vinden in Nuenen

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie elders op deze website, als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Neem contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen, of om meteen een afspraak met ons te maken. Heeft u in uw huis verbouwd en moet dit nog netjes worden afgerond? We komen dit graag voor u doen. Heeft een vorige aannemer een klus niet naar tevredenheid uitgevoerd? Ook hier zijn wij voor in te zetten.

Al deze veelvoorkomende klusjes worden door ons professioneel en snel uitgevoerd, Robert staat bekend om zijn creatieve oplossingen. Wij klussen in Eindhoven, Nuenen, Best, Geldrop en Son en Breugel.

Bel ons voor een afspraak op 06-28973249 of vul ons contact formulier in. 

U vraagt, wij komen met de oplossing!

Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven

Contact formulier

    06 28973249

    info@klusserviceeindhoven.nl