LEKKAGE IN EINDHOVEN EN DEN BOSCH

Klus Service Eindhoven heeft jarenlange ervaring als klusbedrijf in het bouwen/renoveren van badkamers en verzekeringswerk. Hierdoor weten wij als geen ander een lekkage te detecteren én hiervoor een passende oplossing te vinden. Door onze ervaring en specialisatie op het gebied van lekdetectie is de lekkage in uw badkamer, toilet of keuken snel gevonden.

Zodra de lek gedetecteerd is en een plan van aanpak is gemaakt, wordt dit met u als klant besproken. Na het bespreken van het plan van aanpak, dekken we de ruimte af met protectiefolie om eventuele schade te voorkomen. De lekkage wordt vrij gemaakt en gerepareerd. De lekkage zit meestal in muren en vloeren, maar soms is het ook simpeler en is het probleem een lekkende wasmachinekraan of een lekkend sifon. Ook dit is geen probleem. De schadeplaats houden we natuurlijk zo klein mogelijk en de reparatie wordt zo snel mogelijk uitgevoerd zodat u en eventuele huisgenoten weer gebruik kunnen maken van de ruimte waarin de lekkage zich bevond.

Afspraak = afspraak

Heldere communicatie

Respect voor uw huis

Lekkage Loodgieter

Een lekkage repareren in Eindhoven en Den Bosch

Na de reparatie wordt de klus ingepland voor het herstel van de gevolgschade. Denk hierbij aan het drogen van de waterschade; het is mogelijk dat wij een droger en/of vochtvreter(s) plaatsen om zo het droogproces te versnellen. Dit indien de lekkage dusdanig ernstig was dat het noodzakelijk is. Na het drogen, komt het sluiten van muren en/of vloeren, het aanbrengen van tegelwerk of het vervangen van keukenkasten. Bij deze werkzaamheden kunnen ook het schilderen en of texen van plafonds en wanden horen, alsook het gangbaar maken van deuren en het plaatsen van laminaat en plinten. Natuurlijk ruimen wij het restmateriaal en puin op en voeren wij dit af. Daarna volgt het opleveren van het nieuw aangebrachte werk. Dit alles is onze normale gangbare werkwijze.

Een lekkage in Eindhoven en Den Bosch verhelpen

Als u ons inschakelt voor het verhelpen van een lekkage, dan komen we om te beginnen bij u langs om te zien waar de lekkage zit en hoe groot deze is. Aan de hand hiervan stellen we dan een plan op, met de bijbehorende kosten. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het verhelpen van de lekkage. We dekken daarbij de directe omgeving van de werkzaamheden grondig af, zodat u er niet bang voor hoeft te zijn dat er extra schade optreedt. We verhelpen uw lekkage in Eindhoven zo snel mogelijk, zodat u snel weer van uw huis gebruik kunt maken. Na afloop bekijken we ook of er wellicht een droogmachine nodig is om alles goed droog te maken, of dat er zelfs deuren, vloeren of kastjes vervangen moeten worden. Ook dit voeren wij voor u uit.

Klussen en Lekkages in Eindhoven

Heeft u last van een lekkage?