LEKKAGE IN EINDHOVEN

06 28973249

info@klusserviceeindhoven.nl

Lekkage in Eindhoven 

Klus Service Eindhoven heeft jarenlange ervaring als klusbedrijf in het bouwen/renoveren van badkamers en verzekeringswerk.

Hierdoor weten wij als geen ander een lekkage te detecteren én hiervoor een passende oplossing te vinden.
Door onze ervaring en specialisatie op het gebied van lekdetectie is de lekkage in uw badkamer, toilet of keuken snel gevonden. 

Zodra de lek gedetecteerd is en een plan van aanpak is gemaakt, wordt dit met u als klant besproken. Na het bespreken van het plan van aanpak, dekken we de ruimte af met protectiefolie om eventuele schade te voorkomen. De lekkage wordt vrij gemaakt en gerepareerd. De lekkage zit meestal in muren en vloeren, maar soms is het ook simpeler en is het probleem een lekkende wasmachinekraan of een lekkend sifon. Ook dit is geen probleem.
De schadeplaats houden we natuurlijk zo klein mogelijk en de reparatie wordt zo snel mogelijk uitgevoerd zodat u en eventuele huisgenoten weer gebruik kunnen maken van de ruimte waarin de lekkage zich bevond.

Na de reparatie wordt de klus ingepland voor het herstel van de gevolgschade. Denk hierbij aan het drogen van de waterschade; het is mogelijk dat wij een droger en/of vochtvreter(s) plaatsen om zo het droogproces te versnellen. Dit indien de lekkage dusdanig ernstig was dat het noodzakelijk is. Na het drogen, komt het sluiten van muren en/of vloeren, het aanbrengen van tegelwerk of het vervangen van keukenkasten.
Bij deze werkzaamheden kunnen ook het schilderen en of texen van plafonds en wanden horen, alsook het gangbaar maken van deuren en het plaatsen van laminaat en plinten.
Natuurlijk ruimen wij het restmateriaal en puin op en voeren wij dit af. Daarna volgt het opleveren van het nieuw aangebrachte werk. Dit alles is onze normale gangbare werkwijze.

U vraagt, wij komen met de oplossing!

Lees meer

 

Lekkage in Eindhoven
Lekkage in Eindhoven
Lekkage in Eindhoven

Contact formulier

    06 28973249

    info@klusserviceeindhoven.nl