LEKKAGE IN EINDHOVEN

06 28973249

info@klusserviceeindhoven.nl

Lekkage in Eindhoven 

Klus Service Eindhoven heeft jarenlange ervaring als klusbedrijf in het bouwen/renoveren van badkamers en verzekeringswerk.

Hierdoor weten wij als geen ander een lekkage te detecteren én hiervoor een passende oplossing te vinden.
Door onze ervaring en specialisatie op het gebied van lekdetectie is de lekkage in uw badkamer, toilet of keuken snel gevonden. 

Zodra de lek gedetecteerd is en een plan van aanpak is gemaakt, wordt dit met u als klant besproken. Na het bespreken van het plan van aanpak, dekken we de ruimte af met protectiefolie om eventuele schade te voorkomen. De lekkage wordt vrij gemaakt en gerepareerd. De lekkage zit meestal in muren en vloeren, maar soms is het ook simpeler en is het probleem een lekkende wasmachinekraan of een lekkend sifon. Ook dit is geen probleem.
De schadeplaats houden we natuurlijk zo klein mogelijk en de reparatie wordt zo snel mogelijk uitgevoerd zodat u en eventuele huisgenoten weer gebruik kunnen maken van de ruimte waarin de lekkage zich bevond.

Na de reparatie wordt de klus ingepland voor het herstel van de gevolgschade. Denk hierbij aan het drogen van de waterschade; het is mogelijk dat wij een droger en/of vochtvreter(s) plaatsen om zo het droogproces te versnellen. Dit indien de lekkage dusdanig ernstig was dat het noodzakelijk is. Na het drogen, komt het sluiten van muren en/of vloeren, het aanbrengen van tegelwerk of het vervangen van keukenkasten.
Bij deze werkzaamheden kunnen ook het schilderen en of texen van plafonds en wanden horen, alsook het gangbaar maken van deuren en het plaatsen van laminaat en plinten.
Natuurlijk ruimen wij het restmateriaal en puin op en voeren wij dit af. Daarna volgt het opleveren van het nieuw aangebrachte werk. Dit alles is onze normale gangbare werkwijze.

U vraagt, wij komen met de oplossing!

Een lekkage repareren in Eindhoven

Een lekkage is een van de meest vervelende problemen die er in uw huis voor kunnen komen. Zelfs de kleinste lekkage kan al voor ongemak en schade zorgen. Het is dan ook goed om een lekkage in Eindhoven zo snel mogelijk te laten verhelpen. Neemt u hiervoor gewoon even contact op met Klusservice Eindhoven. We hebben veel ervaring met het verhelpen van lekkages en komen dit graag ook bij u thuis doen. Een lekkage repareren in Eindhoven is iets wat wij snel en grondig doen. We zorgen er hierbij voor dat de schade zoveel mogelijk wordt beperkt.

Een lekkage in Eindhoven verhelpen

Als u ons inschakelt voor het verhelpen van een lekkage, dan komen we om te beginnen bij u langs om te zien waar de lekkage zit en hoe groot deze is. Aan de hand hiervan stellen we dan een plan op, met de bijbehorende kosten. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het verhelpen van de lekkage. We dekken daarbij de directe omgeving van de werkzaamheden grondig af, zodat u er niet bang voor hoeft te zijn dat er extra schade optreedt. We verhelpen uw lekkage in Eindhoven zo snel mogelijk, zodat u snel weer van uw huis gebruik kunt maken. Na afloop bekijken we ook of er wellicht een droogmachine nodig is om alles goed droog te maken, of dat er zelfs deuren, vloeren of kastjes vervangen moeten worden. Ook dit voeren wij voor u uit.

Een einde aan die lekkage in Eindhoven

U zit niet te wachten op een lekkage in uw huis. Zeker als deze lekkage niet verholpen wordt kan dat ervoor zorgen dat deze alleen maar groter wordt. Het is dan goed om ons in te schakelen om hier zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan. U kunt altijd contact met ons opnemen als u een lekkage heeft in uw huis waar u ons werk aan wilt laten verrichten. Neem telefonisch contact met ons op, of gebruik het handige contactformulier dat u elders op onze website terugvindt. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak om een einde te maken aan de lekkage.

Lees meer

 

Lekkage in Eindhoven
Lekkage in Eindhoven
Lekkage in Eindhoven

Contact formulier

    06 28973249

    info@klusserviceeindhoven.nl