Lekdetectie Veldhoven

06 28973249

info@klusserviceeindhoven.nl

Het lekdetectiebedrijf voor Veldhoven

Heeft u in uw huis last van een lekkage? Vervelend! Dat zorgt er namelijk voor schade en de daarbij behorende kosten. Waar nog eens bij komt dat er ook andere ongemakken mee samen kunnen hangen. Bij een lekkage zult u graag zien dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen, voordat de schade en kosten nog groter worden. Neem hiervoor dan eens contact op met Klusservice Eindhoven. We hebben ervaren mensen in dienst die er graag voor zorgen dat die lekkage zo snel mogelijk tot de verleden tijd behoort. We hebben vele jaren ervaring met het verhelpen van lekkages en komen dat ook graag bij u doen.

Lekdetectie in Eindhoven

Merkt u dat u last heeft van een lekkage in uw huis? Neem dan meteen contact met ons op. Wij komen dan bij u langs om een lekdetectie in Veldhoven uit te voeren. We gaan aan de slag met het uitzoeken waar de lekkage precies zit en hoe deze zo snel en grondig mogelijk verholpen kan worden. We maken hier een plan voor, dat we aan u voorleggen met de kosten erbij vermeld. Als u hiermee akkoord gaat, dan zorgen wij ervoor dat de lekkage zo snel mogelijk is verholpen. We dekken daarbij de ruimte af, om ervoor te zorgen dat u geen extra schade in uw huis oploopt. We maken daarna de lekkage vrij en repareren deze.

Meer weten over ons lekdetectiebedrijf in Veldhoven?

Indien u meer wilt weten over ons bedrijf in Veldhoven, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al uw vragen, of maken een afspraak met u om langs te komen. We hebben door de jaren heen gemerkt dat een lekkage meestal in de vloeren of muren zit. Vaak is het echter ook gewoon een lekkende kraan of sifon. Wat de oorzaak ook is, wij zorgen ervoor dat deze snel wordt verholpen. Klusservice Eindhoven is ook in te schakelen voor tal van andere klussen in huis. Ook hier kunt u altijd even contact over opnemen met ons, om de mogelijkheden met ons door te nemen.

U vraagt, wij komen met de oplossing!

Lekkage in Eindhoven
Lekkage in Eindhoven
Lekkage in Eindhoven

Contact formulier

    06 28973249

    info@klusserviceeindhoven.nl