KLUS SERVICE

06 28973249

info@klusserviceeindhoven.nl

Klussen in en om uw huis in Eindhoven e.o.

Klusservice Eindhoven kan u veel klussen uit handen nemen waar u even geen tijd voor heeft of waar u net niet het juiste gereedschap voor in huis heeft. Wij klussen in Eindhoven e.o.

U kunt ons bereiken via ons contactformulier aan het einde van de pagina of bel Robert via 06-28973249. Door onze jarenlange ervaring zijn wij op vele gebieden inzetbaar. Dit geeft een legio aan mogelijkheden, we noemen er een paar: plinten plaatsen, het vervangen van een stopcontact, vervangen van beschimmelde of beschadigde kit en/of voegwerk of het vervangen van een rot/ beschadigd kozijn. Maar ook een schilderij, lamp of gordijnrails ophangen, deuren die niet goed sluiten repareren of een tegel die kapot is vervangen. Het regelen van een stukadoor is geen probleem. Voor alle kleine of grote klussen kunt u bij ons terecht!

Ook zijn wij inzetbaar bij de afwerking na een verbouwing, de laatste loodjes die uitgevoerd moeten worden, de puntjes op de i.

Is uw klus niet naar tevredenheid uitgevoerd door uw vorige aannemer? Klusservice Eindhoven adviseert, denkt met u mee en verzorgt eventueel een gepaste oplossing. 

Waar ook onze ervaring ligt is het opfrissen van badkamers. Denk hierbij aan het vernieuwen van een bad of het vervangen van een bad door een douche.
Van een staand toilet een modern hangend toilet maken, een douchewand plaatsen, tegels vervangen of het verplaatsen van leidingen. Dit allemaal behoort tot de mogelijkheden.

Al deze veelvoorkomende klusjes worden door ons professioneel en snel uitgevoerd, Robert staat bekend om zijn creatieve oplossingen. Wij klussen in Eindhoven, Nuenen, Best, Geldrop en Son en Breugel.

Bel ons voor een afspraak op 06-28973249 of vul ons contact formulier in. 

U vraagt, wij komen met de oplossing!

Een klusbedrijf vinden in Eindhoven

Heeft u een of meerdere klussen in huis die u eigenlijk wel een keer gedaan wilt hebben, maar waar u zelf de tijd of gereedschap niet heeft? Dan neemt u gewoon even contact op met Klusservice Eindhoven. We hebben namelijk jarenlange ervaring met het uitvoeren van klussen, waarbij u er op mag rekenen dat dit goed en grondig voor u wordt uitgevoerd. We hebben een breed scala aan klussen die wij graag voor u komen uitvoeren. Neem dan ook gewoon even een kijkje op onze website om te zien welke klussen we allemaal tot onze specialisaties rekenen. Voor alle klussen in en om het huis mag u met ons contact opnemen.

Wilt u een klusbedrijf vinden in Eindhoven?

Een klusbedrijf vinden in Eindhoven hoeft niet moeilijk te zijn. Bij Klusservice Eindhoven vindt u mensen die als geen ander weten wat er allemaal gedaan moet worden bij de verschillende klussen. Zo zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van een lekkage. Heeft u een klus in de badkamer? Wij vervangen graag voor u een bad door een douche of andersom. Ook andere klussen in de badkamer kunnen wij voor u doen. Elke klus in huis kan door ons worden uitgevoerd. Stopcontact vervangen, gordijnrails ophangen, lamp vervangen, plinten plaatsen… Noem het op en wij staan klaar om dit voor u te komen doen!

Meer weten over ons klusbedrijf?

Als u meer wilt weten over Klusservice Eindhoven, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan om al uw vragen voor u te beantwoorden. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen om uw vragen met ons door te nemen. Heeft u eerder een ander klusbedrijf ingeschakeld voor een klus en bent u niet tevreden over hoe dit is gedaan? Of heeft een aannemer geen goed werk geleverd? Ook in die gevallen bieden wij een oplossing. U kunt contact met ons opnemen via het handige contactformulier dat u elders op deze website terugvindt. Even bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook altijd.

Lees meer
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven

Contact formulier

    06 28973249

    info@klusserviceeindhoven.nl