KLUS SERVICE

06 28973249

info@klusserviceeindhoven.nl

Klussen in en om uw huis in Eindhoven e.o.

Klusservice Eindhoven kan u veel klussen uit handen nemen waar u even geen tijd voor heeft of waar u net niet het juiste gereedschap voor in huis heeft. Wij klussen in Eindhoven e.o.

U kunt ons bereiken via ons contactformulier aan het einde van de pagina of bel Robert via 06-28973249. Door onze jarenlange ervaring zijn wij op vele gebieden inzetbaar. Dit geeft een legio aan mogelijkheden, we noemen er een paar: plinten plaatsen, het vervangen van een stopcontact, vervangen van beschimmelde of beschadigde kit en/of voegwerk of het vervangen van een rot/ beschadigd kozijn. Maar ook een schilderij, lamp of gordijnrails ophangen, deuren die niet goed sluiten repareren of een tegel die kapot is vervangen. Het regelen van een stukadoor is geen probleem. Voor alle kleine of grote klussen kunt u bij ons terecht!

Ook zijn wij inzetbaar bij de afwerking na een verbouwing, de laatste loodjes die uitgevoerd moeten worden, de puntjes op de i.

Is uw klus niet naar tevredenheid uitgevoerd door uw vorige aannemer? Klusservice Eindhoven adviseert, denkt met u mee en verzorgt eventueel een gepaste oplossing. 

Waar ook onze ervaring ligt is het opfrissen van badkamers. Denk hierbij aan het vernieuwen van een bad of het vervangen van een bad door een douche.
Van een staand toilet een modern hangend toilet maken, een douchewand plaatsen, tegels vervangen of het verplaatsen van leidingen. Dit allemaal behoort tot de mogelijkheden.

Al deze veelvoorkomende klusjes worden door ons professioneel en snel uitgevoerd, Robert staat bekend om zijn creatieve oplossingen. Wij klussen in Eindhoven, Nuenen, Best, Geldrop en Son en Breugel.

Bel ons voor een afspraak op 06-28973249 of vul ons contact formulier in. 

U vraagt, wij komen met de oplossing!

Het klusbedrijf voor Best

Bent u op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf waar vakmensen werken? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Klusservice Eindhoven. Wij zijn het klusbedrijf voor Best en omstreken, waar u aan het juiste adres bent om allerhande klussen in en om het huis uit te laten voeren. Wat voor klus u ook voor ons heeft, wij staan klaar om deze snel en grondig voor u uit te voeren. Heeft u even geen tijd om zelf een bepaalde klus te doen, of heeft u hier niet het juiste gereedschap voor? Wij zijn op vele verschillende gebieden inzetbaar.

Een klusbedrijf vinden voor Best en omstreken

Als u een klusbedrijf zoekt in Best, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We komen namelijk graag bij u langs om elke mogelijke klus voor u uit te voeren. Zo kunnen wij voor u plinten plaatsen, een stopcontact vervangen of plaatsen, een lekkage verhelpen, deuren repareren, kapotte tegels vervangen, schilderijen of gordijnrails ophangen en nog veel meer. We hebben elders op deze website een uitgebreide lijst staan met klussen die wij voor u kunnen uitvoeren. Heeft u een klus die niet op deze lijst staat? Neem dan eenvoudig even contact met ons op zodat wij kunnen bekijken of we deze klus toch voor u kunnen uitvoeren.

Aan de slag!

We gaan graag voor u aan de slag met het uitvoeren van een breed scala aan klussen. Als u een klusbedrijf wilt vinden in Best, dan neemt u gewoon even een kijkje op onze website. We hebben hier onze contactinformatie staan waarmee u eenvoudig contact met ons op kunt nemen. U kunt hiervoor ook het handige contactformulier op onze website invullen. We nemen dan snel contact met u op om een afspraak met u te maken. Met Klusservice Eindhoven kunt u er op rekenen dat uw klus snel en goed wordt afgerond. We draaien voor geen enkele klus onze hand om en leveren altijd vakwerk tegen scherpe tarieven.

Lees meer
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven

Contact formulier

    06 28973249

    info@klusserviceeindhoven.nl