KLUS SERVICE

06 28973249

info@klusserviceeindhoven.nl

Klussen in en om uw huis in Eindhoven e.o.

Klusservice Eindhoven kan u veel klussen uit handen nemen waar u even geen tijd voor heeft of waar u net niet het juiste gereedschap voor in huis heeft. Wij klussen in Eindhoven e.o.

U kunt ons bereiken via ons contactformulier aan het einde van de pagina of bel Robert via 06-28973249. Door onze jarenlange ervaring zijn wij op vele gebieden inzetbaar. Dit geeft een legio aan mogelijkheden, we noemen er een paar: plinten plaatsen, het vervangen van een stopcontact, vervangen van beschimmelde of beschadigde kit en/of voegwerk of het vervangen van een rot/ beschadigd kozijn. Maar ook een schilderij, lamp of gordijnrails ophangen, deuren die niet goed sluiten repareren of een tegel die kapot is vervangen. Het regelen van een stukadoor is geen probleem. Voor alle kleine of grote klussen kunt u bij ons terecht!

Ook zijn wij inzetbaar bij de afwerking na een verbouwing, de laatste loodjes die uitgevoerd moeten worden, de puntjes op de i.

Is uw klus niet naar tevredenheid uitgevoerd door uw vorige aannemer? Klusservice Eindhoven adviseert, denkt met u mee en verzorgt eventueel een gepaste oplossing. 

Waar ook onze ervaring ligt is het opfrissen van badkamers. Denk hierbij aan het vernieuwen van een bad of het vervangen van een bad door een douche.
Van een staand toilet een modern hangend toilet maken, een douchewand plaatsen, tegels vervangen of het verplaatsen van leidingen. Dit allemaal behoort tot de mogelijkheden.

Al deze veelvoorkomende klusjes worden door ons professioneel en snel uitgevoerd, Robert staat bekend om zijn creatieve oplossingen. Wij klussen in Eindhoven, Nuenen, Best, Geldrop en Son en Breugel.

Bel ons voor een afspraak op 06-28973249 of vul ons contact formulier in. 

U vraagt, wij komen met de oplossing!

Lees meer
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven

Contact formulier

    06 28973249

    info@klusserviceeindhoven.nl