Klusjesman Veldhoven

06 28973249

info@klusserviceeindhoven.nl

De klusjesman voor Veldhoven en omstreken

Bent u op zoek naar een klusjesman die klaarstaat om voor u een breed scala aan klussen uit te voeren? Of u nu een klus uit wilt laten voeren in of buiten het huis, in huiskamer, badkamer of keuken, we komen dit graag voor u doen. We hebben vele jaren ervaring met het uitvoeren van een klus en hebben door de jaren heen een groot aantal mensen op dit gebied verder geholpen. Wilt u hier meer over weten of met ons een afspraak maken? Neem dan eenvoudig even contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar u kunt hiervoor ook het contactformulier op onze website gebruiken.

Een klusjesman vinden voor Veldhoven

We vinden het belangrijk om u zo snel mogelijk te helpen met het uitvoeren van een bepaalde klus. Vaak is het een klus die lang is blijven liggen bij u thuis. Wellicht heeft u hier de tijd niet voor gehad of gaat de klus in kwestie u technisch boven de pet? Wij zorgen er dan voor dat deze klus snel en professioneel wordt afgehandeld. U kunt hierbij denken aan het ophangen van een schilderij of gordijnrails, het vervangen van een stopcontact, het goed laten sluiten van een deur, het verhelpen van een lekkage of nog meer. Wat voor klus het ook is, we hebben hier ervaring mee en voeren deze graag voor u uit.

Meer weten over ons werk als klusjesman?

Klusservice Eindhoven is de specialist op het gebied van alle mogelijke klusjes in huis. Maar ook als u bijvoorbeeld een verbouwing heeft gehad en er nog klusjes zijn blijven liggen komen we graag bij u langs om dit voor u te regelen. Daarbij zijn we ook in te schakelen als een andere aannemer zijn werk niet naar wens heeft uitgevoerd en u dit vervangen wilt zien. Klusservice Eindhoven is de specialist op het gebied van alles wat maar met klusjes in uw regio te maken heeft.

Al deze veelvoorkomende klusjes worden door ons professioneel en snel uitgevoerd, Robert staat bekend om zijn creatieve oplossingen. Wij klussen in Eindhoven, Nuenen, Best, Geldrop en Son en Breugel.

Bel ons voor een afspraak op 06-28973249 of vul ons contact formulier in. 

U vraagt, wij komen met de oplossing!

Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven

Contact formulier

    06 28973249

    info@klusserviceeindhoven.nl