H1

06 28973249

info@klusserviceeindhoven.nl

Het klusbedrijf voor Veldhoven en omstreken

Heeft u een klus in huis die al een tijdje ligt? Kunt u uzelf hier niet toe zetten, heeft u hier geen tijd voor of is het juiste gereedschap niet in huis? Wat de reden ook is, neem dan gewoon even contact op met Klusservice Eindhoven. We staan namelijk klaar om u te helpen met het uitvoeren van elke klus die u maar wilt. We bevinden ons in Eindhoven, maar komen ook graag een keer naar Veldhoven toe om daar een klus voor u uit te voeren. We hebben een goede naam in de hele regel Eindhoven, door onze stiptheid, kwaliteit en service. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om een afspraak met ons te maken.

Een klusbedrijf vinden in Veldhoven

Voor een klus in Veldhoven hoeft u niet meer verder te zoeken. Het maakt daarbij niet uit waar in of buiten uw huis u de klus uit wilt laten voeren. Heeft u bijvoorbeeld kozijnen die verrot zijn, of die om een andere reden aan vervanging toe zijn? Wij zorgen ervoor dat dit grondig en netjes wordt gedaan. Maar ook als er een stopcontact moet worden vervangen, u wilt dat er een lamp wordt opgehangen, de gordijnrails vervangen moet worden of niet goed sluitende deur verholpen moet worden, wij zorgen ervoor dat dit allemaal piekfijn voor u wordt geregeld.

Meer weten over ons klusbedrijf?

Een klusbedrijf vinden voor Veldhoven en omstreken is niet ingewikkeld. U heeft nu al de eerste stappen hiervoor gezet. We staan bij Klusservice Eindhoven klaar om elke klus uit te voeren. U kunt hierbij ook denken aan klussen in de badkamer of buiten het huis. Heeft u een verbouwing gehad en moet deze nog netjes worden afgerond? Wij zorgen hiervoor. Heeft een andere aannemer een klus niet naar wens afgerond? Ook in dit geval kunt u ons altijd inschakelen. Neem contact met ons op via het contactformulier dat u elders op onze website terugvindt, of bel met ons om een afspraak te maken.

Al deze veelvoorkomende klusjes worden door ons professioneel en snel uitgevoerd, Robert staat bekend om zijn creatieve oplossingen. Wij klussen in Eindhoven, Nuenen, Best, Geldrop en Son en Breugel.

Bel ons voor een afspraak op 06-28973249 of vul ons contact formulier in. 

U vraagt, wij komen met de oplossing!

Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven
Klussen in Eindhoven

Contact formulier

    06 28973249

    info@klusserviceeindhoven.nl